Masterchef Türkiye’nin polemiklere girmeyen, sessiz yarışmacısı Alican Sabunsoy, potaya yakın duruşu ve eleme adaylarından oluşu ile en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Masterchef Türkiye’yi yakından takip eden izleyiciler, Masterchef Alican Sabunsoy kimdir? Alican nereli? Alican Sabunsoy’un burnu estetik mi? soruları başta olmak üzere, Masterchef Alican’la ilgili tüm ayrıntıları öğrenmek istiyor. Yarışmanın son adaylarından olan ve tartışmalara girmeyen Masterchef Alican’a dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF SUNA'NIN RESTORANI NEREDE?

ALİCAN SABUNSOY KİMDİR? NERELİ?

28 yaşında olan Alican Sabunsoy, Masterchef Türkiye 2019 yarışmacılarından biridir. Masterchef Alican aslen Adanalıdır. Eğitim hayatı memleketinde başlayan ve Mersin şehrinde devam eden Alican Sabunsoy, Masterchef Türkiye’de sessizliği ve polemiklere girmemesi ile takdir topluyor. Kebap uzmanı olan Masterchef Alican, üniversite yıllarında çalışmaya başlayan ve Masterchef’e şampiyonluk hedefiyle giren adaylardan biridir.

MASTERCHEF CEMRE DİSKALİFİYE Mİ OLDU? ELENDİ Mİ?

MASTERCHEF ALİCAN BURNU ESTETİK Mİ?

Masterchef Alican’ın burnu estetik değil. Bu konuda kesin bir bilgi yok. Masterchef Türkiye’nin yarışmacılarından olan Alican Toplusoy’la ilgili en merak edilen konuşların başında burnunun estetik olup olmadığı geliyor. Adanalı yarışmacı hakkında yorumlar yapan internet kullanıcıları, Masterchef Alican’ın burnunun estetik olduğunu iddia etti. Alican Toplusoy’un dikkat çekici bir burna sahip olduğunu yazan kullanıcılar, estetik olmasına rağmen başarısız olduğunu yazdı. Bir kısım kullanıcı ise Alican’ın burnunun güzel olduğunu, her durumda beğendiklerini yazdı.

MASTERCHEF YASİN OBUZ'UN PİLAVCI DÜKKANI NEREDE?