TV8 kanalında hafta içi yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında eleme heyecanı devam ediyor. Son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan ve şeflerin de takdirini toplayan Alican Sabunsoy, yarışmanın merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Masterchef Alican Sabunsoy kimdir? Masterchef Alican nereli? Kaç yaşında? Soruları yanıt arıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyesi ve şef olduğu Masterchef Türkiye’de önemli bir hayran kitlesine sahip olan Alican Sabunsoy’un hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

Masterchef Türkiye yarışması ile tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı Alican Sabunsoy, 1991 Adana doğumludur. Üniversiteyi Mersin’nde okuyan ve aşçılık yapan Alican Sabunsoy, kebaplar konusunda uzmanlaşmış bir isim. Uzakdoğu mutfağını da iyi bilen Alican Sabunsoy yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR, KIZI KİM, EVLİ Mİ, NERELİ?

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY NERELİ?

Masterchef Türkiye’de yarışan Alican Sabunsoy Adanalıdır. Lise eğitimine kadar Adana’da kalan, Mersin’deki üniversitesi eğitiminin ardından yeniden Adana’ya dönen ve bir süre Adana’da çalışan Alican Sabunsoy, şehrin önemli mekanlarından birinde şeflik yaptı.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacısı Alican Sabunsoy 28 yaşındadır. 1991 doğumlu olan Alican Sabunsoy Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunudur.

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?