Masterchef Türkiye’nin sempatik yarışmacısı Batuhan Bayır, diğer yarışmacılarla ve şeflerle olan iletişimi ile takdir topluyor. Tartışmalardan uzak duran ve uyumlu yapısıyla seyircilerin beğenisini kazanan Batuhan Bayır, hayatı ve biyografisi ile de merak edilen isimler arasında yer alıyor. Masterchef Batuhan Bayır kimdir, nereli, kaç yaşında, Masterchef’ten elendi mi? Soruları yanıt arıyor. Özellikle şef ve jüri Danilo Zanna ile iyi anlaşan Batuhan Bayır hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR?

1997 yılında İstanbul’da doğan, çocukluk yaşlarından itibaren aşçılığa merakı olan ve kariyerini bu yönde geliştiren Batuhan Bayır, İzmir’in Çeşme ilçesinin turistik semti Alaçatı’da bir süre çalıştı ve kendisini geliştirdi. Daha sonra İstanbul’a giden ve usta şeflerle çalışma fırsatı yakalayan Batuhan Bayır, Masterchef Türkiye’nin şampiyonluğa yakın isimlerinden biri olarak görülüyor.

BATUHAN BAYIR NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Batuhan Bayır aslen Çukurovalıdır. İstanbul doğumlu Batuhan Bayır’ın annesi, dün katıldığı yarışmada kendilerinin Çukurovalı olduklarını kaydetmişti.

BATUHAN BAYIR KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Masterchef Türkiye yarışmacısı Batuhan Bayır 22 yaşındadır.

MASTERCHEF YARIŞMACILARI PARA ALIYOR MU? PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?

BATUHAN BAYIR ELENDİ Mİ?

Masterchef Batuhan Bayır elenmedi. Yarışmaya devam eden Batuhan’ın devam edip etmeyeceği bu haftaki eleme turunda belli olacak.

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?