Masterchef yarışmasında heyecan devam ediyor. Masterchef'in 65. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yarışmada son 6 kişi kalan isimler, yine kıyasıya mücadele edecek. Yarışmanın iddialı isimlerinden Batuhan Bayır, yarışma başladığında hedefini şampiyonluk olarak belirlediğini ifade etmişti. Masterchef Batuhan'ın kim ve nereli olduğu, boyu, burcu ve doğum günü, son dönemde en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki Masterchef Batuhan kimdir? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF BATUHAN KİMDİR?

Masterchef yarışmacılarından Batuhan, küçük yaşlarında aşçılığa merağını keşfetti. Meslek olarak aşçılığı seçen Batuhan Bayır, bu yönde eğitim aldı ve aşçı oldu. İzmir'e gelen ve Alaçatı'da çalışmaya başlayan Batuhan, kendini geliştirdikten sonra İstanbul'a gitti. Masterchef Batuhan, İstanbul'da birçok tanınan şefin yanında çalıştı ve öğrendikleriyle başarılı bir aşçı olma yolunda ilerledi. Deniz ürünlerinde uzmanlaşan Batuhan Bayır, Türkiye'nin en önemli şeflerinden biri olmak istiyor.

MASTERCHEF ALİCAN İLE CEMRE SEVGİLİ Mİ?

MASTERCHEF BATUHAN NERELİ

Masterchef Batuhan, İstanbul'da doğdu. Kariyerinin bir bölümünü İzmir'de geçiren Batuhan Bayır, daha sonra yeniden memleketine döndü ve İstanbul'da çalışmaya devam ediyor.

MASTERCHEF BATUHAN BOYU

Masterchef yarışmacılarından Batuhan Bayır'ın boyu da en çok merak edilen konulardan biri oldu. Çeşitli kaynaklarda Batuhan Bayır'ın 1,82 boyunda olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF BATUHAN DOĞUM GÜNÜ - YAŞI - BURCU

Masterchef Batuhan, 1997 yılında doğdu ve 22 yaşında. Batuhan'ın doğduğu gün ve ay ile ilgili ise herhangi bir bilgi mevcut değil. Bu nedenle hangi burç olduğu da bilinmiyor.