Masterchef'te yeni hafta heyecanı başlıyor. Masterchef'in yeni bölümü, bu akşam ekranlarda olacak. Yine reyting listesini altüst etmesi beklenen programda bu hafta 5 isim yarışacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Rıfat Yurttaş yarışmaya veda eden isim olmuştu. Masterchef jürilerinden Danilo Zanna'nın hayatı ise merak konusu haline geldi. Masterchef Danilo Şef'in eşi, nereli olduğu ve boyu, son dönemin en çok arananları arasında yer alıyor. İşte detaylar...

MASTERCHEF DANİLO ŞEF EŞİ KİM?

Masterchef jürilerinden Danilo Şef, yaklaşık 8 yıl önce hafta sonu tatil için Türkiye'ye geldi. Burada Tuğçe Demirbilek ile tanışan Danilo Zanna'nın hayatı değişti. Yoga ile uğraştığı bilinen Tuğçe Demirbilek ile Danilo Zanna, 2012 yılında evlendi. İkili, 2013 yılında çocuk sahibi oldu. Danilo Zanna'nın İstanbul'da da bir restoranı olduğu ifade ediliyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF EŞİ NERELİ

Danilo Zanna Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek, Giresun'da doğdu. 38 yaşındaki Tuğçe Demirbilek'in Giresun'un hangi ilçesinde doğduğuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Tuğçe Demirbilek'in aslen Giresunlu olduğu kaydediliyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF BOYU

İtalya'da doğan Masterchef Danilo Şef'in boyunun 1,81 olduğu biliniyor.

mehmet yalçınkaya şef parmakları yok mu