TV8 ekranlarında hafta içi yayınlanan yarışma programı Masterchef Türkiye’de eleme heyecanı devam ediyor. Bu hafta eski ve elenen yarışmacıların da dahil olmasıyla seyircileri yeni sürprizler bekliyor. Bu yarışmacılardan biri de Masterchef’ten elenen Eda Karabulut Nayır olacak. Masterchef Eda’nın yeni bölümde görünmesi üzerine hayatını merak eden izleyiciler, Masterchef Eda kimdir, nereli, kaç yaşında, soyadı nedir, boyu kaç? Sorularına yanıt aramaya başladı. Özellikle Yasin Obuz ile yıldızı barışmayan Masterchef Eda hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF EDA KİMDİR?

Eda Karabulut Nayır, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 8 yıldır evli olan Masterchef Eda, çocuklarının büyümesinin ardından mutfak ve yemek konusunda özel eğitimler aldı ve pastacı kalfası oldu. Yetenekli bir aşçı olduğunu söyleyen Eda, Masterchef Türkiye’ye katılmış ve elenene kadar en dikkat çeken isimlerden biri olmuştu.

MASTERCHEF EDA NERELİ?

Masterchef Türkiye’de yarışan ve elenen Eda Karabulut Nayır aslen Sivaslıdır. İstanbul’da doğan ve büyüyen Masterchef Eda’nın anne ve babasının Sivaslı olduğu biliniyor.

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF EDA KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacısı Eda 34 yaşındadır. 8 yıl önce evlenen ve ikiz çocuğu olan Eda, en büyük zevkinin yemek yapmak olduğunu söylüyor.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF EDA’NIN SOYADI NE?

Masterchef Eda’nın soyadı Karabulut Nayır’dır. Masterchef Eda, kızlık soyadını ve eşinin soyadını birlikte kullanıyor.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF EDA’NIN BOYU KAÇ?

Masterchef Eda’nın boyuna dair bir bilgi, paylaşım ya da kayıt bulunmuyor.