TV8 ekranlarında hafta içi yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Masterchef Türkiye yarışmasında efendi duruşu, esprileri ve tartışmalardan uzak duruşu ile dikkat çeken Ekin Eylem Ulaş, programın takipçilerinin en merak ettiği isimlerden biri konumunda. Masterchef Ekin Eylem Ulaş nereli? Masterchef Ekin’in boyu kaç? Evli mi? Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında? Burcu ne? Sorularını soran izleyiciler, uzun boylu yarışmacı ile ilgili detayları bilmek istiyor. Dünyayı gezmeyi seven Masterchef Ekin’e dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF BATUHAN KİMDİR? NERELİ?

MASTERCHEF EKİN EYLEM ULAŞ NERELİ? BOYU KAÇ?

Ekin Eylem Ulaş Elazığlıdır. Bursa’da doğan Masterchef Ekin, baba tarafından Elazığlı. Masterchef Ekin’in boyunun kaç olduğuna dair bir detay bulunmuyor. Uzun yıllardır aşçılık mesleğinde olan Masterchef Ekin, yönetici şef olarak görev yapıyor. Çeşitli spor dallarıyla da yakından ilgilenen Ekin Eylem Ulaş, Masterchef Türkiye’nin favori adayları arasında yer alıyor.

MASTERCHEF 2019 YARIŞMACILARI İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF EKİN KAÇ YAŞINDA? BURCU NE? EVLİ Mİ?

Masterchef Ekin, 1988 doğumludur ve 31 yaşındadır. Ekin Eylem Ulaş’ın burcu Boğa’dır. Masterchef Ekin evli değildir. Evli olup olmadığına dair instagram hesabında, paylaşımlarında ya da yarışma başvurusu notlarında bir bilgi yok. Masterchef Ekin’in abisi ve kız kardeşi var. Farklı kıtalar ve ülkeler gezen yarışmacının Masterchef Türkiye macerası devam ediyor.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?