Masterchef Türkiye yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş son haftaların en popüler ismi olmayı başardı. Yarışmada öne çıkan ve dokunulmazlık almasıyla da dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, akrabaları ile de gündemdeki yerini koruyor. Masterchef Ekin hangi ünlünün kuzeni? Kimin kuzeni ve yeğeni? İclal Aydın ile akrabalığı nedir? Kime benziyor? Ekin Eylem Ulaş hangi dizide oynadı? Soruları yanıt arıyor. Masterchef Türkiye’de önemli bir başarı grafiği çizen Masterchef Ekin’e dair merak edilen ayrıntılar haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF EKİN HANGİ ÜNLÜNÜN, KİMİN KUZENİ?

Masterchef Ekin Eylem Ulaş’ın, oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu olan İclal Aydın’ın kuzeni olduğu kaydedildi. Aslen Elazığlı olan ve Bursa’da doğan Ekin Eylem Ulaş’ın İclal Aydın ile yakın akraba olduğu geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

MASTERCHEF EKİN VE CEMRE SEVGİLİ Mİ?

MASTERCHEF EKİN’İN İCLAL AYDIN NOTU

İclal Aydın ile akraba olduğunu duyuran Masterchef Ekin, instagram hesabından kitap imza gününe dair fotoğraf ve kuzen olduklarına dair bilgi paylaşımında bulundu.

MASTERCHEF EKİN HANGİ DİZİDE OYNADI?

Ekin Eylem Ulaş’ın daha önce oynadığı bir televizyon dizisi ya da sinema filmine dair bilgi bulunmuyor. Bu konuda Ekin Eylem Ulaş’ın bir duyuru ya da açıklaması yok.

MASTERCHEF EKİN DİSKALİFİYE Mİ OLDU? ELENDİ Mİ?