Ekranların en sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye tüm heyecanı ile devam ediyor. Pazartesi-Perşembe günleri arasında insanları ekran başına kilitleyen yarışmada mücadele eden isimlerden biri de Ekin Eylem Ulaş. Masterchef Ekin kimdir? Nereli? Masterchef Ekin Eylem Ulaş’ın boyu kaç, kaç yaşında? Başlıklı aramalar sürekli yapılıyor. Yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yerini alan Masterchef Ekin’e dair tüm ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR? BURNUNDA ESTETİK VAR MI?

MASTERCHEF EKİN KİMDİR?

Masterchef Ekin Eylem Ulaş, 1988 Bursa doğumludur ve 31 yaşındadır. Boğa burcundaki yarışmacının evli olmadığı biliniyor. Masterchef Ekin’in boyuna dair bir bilgi bulunmazken, aşçılık mesleğine devam ettiği ve yönetici şef olduğu kaydediliyor. Bir çok spor dalıyla ilgilenen Masterchef Ekin, yarışmanın iddialı isimleri arasında bulunuyor. Bir abisi ve kız kardeşi olan Masterchef Ekin, farklı kıtaları ve ülkeleri gezerek, mutfakları yerinde deneyimliyor.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF EKİN NERELİ?

Masterchef Ekin aslen Elazığlıdır. Bursa’da doğan Ekin Eylem Ulaş’ın babası Elazığ’dan Bursa’ya gelmiştir. 12 yıldır aşçılık mesleğine devam eden Masterchef Ekin, basketbol oynuyor ve yüzme sporu yapıyor. 5 kıta gezdiğini kaydeden Ekin Eylem Ulaş, 28 ülke ve 48 şehirde mutfakları yakından gördüğünü dile getiriyor.