Masterchef Türkiye yarışmasının son haftalardaki en dikkat çekici ismi olan Ekim Eylem Ulaş, TV8’de yayınlanan yarışmayı yakından takip edenlerin radarına girdi. Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir? Aslen nereli? Ekin Eylem Ulaş kaç yaşında? Doğum tarihi ne? Memleketi neresi? Hayatı ve biyografisi başlıklarıyla arama yapanlar, iddialı yarışmacının geçmişine dair tüm ayrıntıları öğrenmek istiyor. Özellikle son 3 haftanın en iyi çıkışını sağlayan Masterchef Ekin’e dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF EKİN KİMDİR? DOĞUM TARİHİ NE?

Bursa’da doğan Masterchef yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş’ın doğum tarihi 1988’dir. Dünyanın önemli gastronomi merkezlerini gezen ve aşçılık tecrübesi edinen Ekin Eylem Ulaş, adını paylaşmadığı bir restoranda şef olarak çalışıyor. 28 ülke gezen Masterchef Ekin, bir çok spor dalıyla da yakından ilgileniyor.

MASTERCHEF EKİN EYLEM ULAŞ KİMİN YEĞENİ/KUZENİ?

MASTERCHEF EKİN NERELİ? MEMLEKETİ NERESİ?

Masterchef Ekin aslen Elazığlıdır. Bursa doğumlu yarışmacının babası Elazığlı ve 1 abisi ile 1 ablası var. Masterchef Ekin Eylem Ulaş yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF EKİN KAÇ YAŞINDA?

Masterchef’te yarışan Ekin Eylem Ulaş 31 yaşındadır. 1988’de doğan Masterchef Ekin, genç yaşına rağmen önemli başarılar elde etmiş bir aşçıdır.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA'NIN SOL ELİNE NE OLDU?