Masterchef Türkiye yarışmacısı Güzide Mertcan, son haftalarda en merak edilen isimlerin arasında yer aldı. Masterchef’te istikrarlı bir süreç izleyen ve elemeye yakın durmayan Güzide Mertcan’ın kim olduğu ve yaşı merak ediliyor. Masterchef Güzide kimdir? Nereli? Masterchef Güzide’nin yaşı kaç? Yarışmadan elendi mi? Soruları cevap arıyor. Finale kadar gideceği konuşulan Güzide Mertcan’a dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF GÜZİDE KİMDİR?

Masterchef Türkiye’de yarışan Güzide Mertcan 1988 İzmir doğumludur. Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul’a giden ve ablası ile birlikte tekstil işleri yapan Masterchef Güzide, daha sonra evlenmiş ve 3 çocuk sahibi olmuştur. Güzide Mertcan, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA'NIN SOL ELİNE NE OLDU?

MASTERCHEF GÜZİDE NERELİ?

Masterchef Güzide Mertcan İzmirli. Güzide’nin İzmir’in hangi ilçesinden olduğuna dair bir bilgi ya da paylaşımı bulunmuyor.

MASTERCHEF GÜZİDE’NİN YAŞI KAÇ?

Masterchef Güzide’nin yaşı 31’dir. 3 çocuğu bulunan Güzide Mertcan, çocuklarını büyütmesinin ardından Masterchef’e başvurduğunu söylemişti.

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR? NERELİ? ELENDİ Mİ?

MASTERCHEF GÜZİDE ELENDİ Mİ?

Masterchef Güzide henüz elenmedi. Son olarak Batuhan Bayır, Kıvanç Ermiş ve Rıfat Yurttaş ile eleme potasına giren Masterchef Güzide Mertcan’ın elenip elenmediğinin cevabı bu hafta belli olacak.