Televizyon izleyicilerinin en sevdiği yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye’de yarışan Güzide Mertcan kim? Yaş yaşında ve nereli olduğu sık aranıyor ve merak ediliyor. Diğer yarışmacılarla çok fazla sorun yaşamayan, elenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Masterchef Güzide ile ilgili ayrıntılara haberimizde yer veriyoruz.

MASTERCHEF GÜZİDE KAÇ YAŞINDA? NERELİ

Masterchef Türkiye yarışmacısı Güzide Mertcan İstanbullu. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Güzide evli ve 3 çocuk annesi. Güzide Mertcan’ın yaşıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Instagram’da 135 bin takipçisi olan Güzide Mertcan, aslında bir estetiysen. Mesleğinin estetisyenlik olduğunu, bu sebepten yaptığı yemeklerde görsel güzelliği, sağlığı ve mutluluğu ön planda tuttuğunu söyleyen Masterchef Güzide, yarışma jürisinin sevdiği yemekleri yapmayı sürdürüyor.

GÜZİDE ELEME POTASINDA

Sosyal medya hesaplarından, eşi ve çocuklarıyla mutlu aile pozlarını sık sık paylaşan Masterchef yarışmacısı Güzide Mertcan, yaptığı lezzetleri instagram hesabından da paylaşarak, yemeğe dair ayrıntıları yazıyor. Eleme potasında olan Güzide Mertcan’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği yeni bölümlerde ortaya çıkacak.