TV8 kanalında hafta içi yayınlanan Masterchef Türkiye’de yarışan Güzide Mertcan, izleyicilerin en çok merak ettiği isimler arasında bulunuyor. Yarışmaya devam ederek dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, yaptığı iş, sahip olduğu tekstil markaları ve yaşadığı ev ile de gündemdeki yerini koruyor. Masterchef Güzide Mertcan’ın markası / markaları nedir? Güzide’nin villası nerede? Güzide Mertcan’ın yaşı kaç? Soruları yanıt arıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Güzide Mertcan ile ilgili merak edilen soruların cevabı haberimizde yer alıyor.

GÜZİDE MERTCAN’IN MARKASI NEDİR?

Güzide Mertcan’ın 2 tekstil markası bulunuyor. Masterchef Güzide, ablası ile birlikte Minel Aşk ve She Sea markalarının sahibidir.

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN NERELİ? EŞİ KİM?

GÜZİDE MERTCAN’IN VİLLASI NEREDE?

Masterchef yarışmasıyla ünlenen Güzide Mertcan’ın villası İstanbuldadır. Hangi ilçede ya da semtte olduğuna dair bilgi bulunmayan villanın değerinin 7 milyon TL olduğu kaydedilmiş ve Güzide Mertcan sosyal medya hesabından açıklama yayınlamıştı.

GÜZİDE MERTCAN KİMDİR? GÜZİDE'NİN EVİ NEREDE?

GÜZİDE MERTCAN’IN YAŞI KAÇ?

1988’de İzmir’de doğan Güzide Mertcan’ın yaşı 31’dir. 3 çocuğu bulunan Güzide, Masterchef’in iddialı isimleri arasında yerini koruyor.