Masterchef Türkiye’nin dikkat çeken ismi Güzide Mertcan’ın lüks bir villada oturduğu bilgisi yayılmış ve günlerce konuşulmuştu. Eşi teknoloji şirketi sahibi bir işadamı olan Güzide Mertcan’ın ablası ile birlikte tesettür tekstil markalarının da sahibi olduğu ortaya çıkmıştı. Masterchef yarışmacısı Güzide’nin villasını merak eden izleyiciler, Masterchef Güzide Mertcan’ın 7 milyonluk evi / villası nerede? Masterchef Güzide’nin evinin içi nasıl? Sorularına cevap arıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın hem sunucu, hem şef hem de jüri üyesi olduğu yarışmada son beşe kalan Güzide Mertcan’ın evine dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN’IN 7 MİLYONLUK EVİ / VİLLASI NEREDE?

Masterchef Türkiye’de yarışan Güzide Mertcan’ın 7 milyonluk evi / villası İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunuyor. Alkent 2000 olarak bilinen mahallede bulunan villa Büyükçekmece ilçesine bağlıdır.

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİM, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, PİLAVCI DÜKKANI NEREDE?

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN’IN EVİNİN İÇİ NASIL?

Eşi zengin bir işadamı olan, kendisinin de popüler tesettür markaları olan Güzide Mertcan’ın şatafatlı bir hayat yaşamadığı, evinin içinin mütevazı eşyalardan oluştuğu kaydediliyor. Güzide Mertcan’ın gündemdeki tartışmaların ardından villasını satışa çıkardığı iddia ediliyor.

MASTERCHEF SUNA KİMDİR, EŞİ / KOCASI KİM, DÜKKANI NEREDE?