Masterchef Türkiye’nin yarışmacıları arasında yer alan Güzide Mertcan’ın 7 milyon TL değerinde bir villada oturduğu ve lüks bir hayat yaşadığıyla ilgili haberler gündeme geldi. Masterchef Güzide’nin evi nerede? Masterchef Güzide nerede oturuyor? Soruları cevap arıyor. İzmirli yarışmacı Güzide Mertcan, sosyal medya iddialarını instagram hesabından cevapladı. Masterchef Güzide’nin evi ile ilgili ayrıntılar ve yarışmacının detaylı cevabı haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF GÜZİDE’NİN EVİ NEREDE? NEREDE OTURUYOR?

Masterchef Güzide Mertcan İstanbul’da oturuyor. Güzide Mertcan’ın evi İstanbul’da bulunuyor. Yarışmanın popüler isimleri arasında yer alan Güzide’nin İstanbul’un hangi ilçesinde oturduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medya hesabından evi ve yaşantısı ile ilgili iddiaları yanıtlayan Masterchef Güzide, daha önceleri açıklama yapma gereği duymadığını, kendisi ve ailesi hakkında çıkan asılsız haber ve bilgiler üzerine açıklama yapmasının gerekli olduğunu dile getirdi.

masterchef danilo zanna eşi kim, nereli

MASTERCHEF GÜZİDE’NİN EŞİNİN FİRMASI

“Masterchef Güzide’nin 7 milyon TL’lik evi” başlıklı haberler hakkında yazılı paylaşım yapan Güzide Mertcan, eşi hakkında bilgiler paylaştı. Eşinin Kastamonulu olduğunu, evlendiklerinde bir firmada maaşlı çalıştığını, defalarca battığını ancak vazgeçmediği işine geri döndüğünü ve simülatör ürettiğini yazdı. Eşinin bulunduğu sektöre yön veren bir robotik firmasının sahibi olduğunu kaydeden Masterchef Güzide, eşinin şirketinin Türkiye’nin en önemli teknoloji ihracatçılarından biri olduğunu yazdı.

MASTERCHEF GÜZİDE’NİN KOCASI HAKKINDA İDDİALAR

Eşi Mustafa Mertcan’ın dünyanın farklı ülkelerinden aldığı ödüller olduğunu, bir çok üniversitede ve konferansta girişimcilik ve teknoloji seminerleri verdiğini yazan Masterchef Güzide, iş yaşamında başarılı olan eşinin çeşitli iftira ve ithamlarla suçlanmasının kendisini üzdüğünü dile getirdi. Eşinin siyasi geçmişi olmadığını, yukarıdan bağlantılara da ihtiyaç duymadığını kaydeden Güzide Mertcan, Amerika’ya ve Çin’e teknoloji ihraç eden eşinin siyasi bağlantılarla iş yaptığının iddia edilmesinin saçmalık olduğunu ifade etti.

masterchef mehmet yalçınkaya şef kızı kim

GÜZİDE MERTCAN’IN TESETTÜR MARKALARI

Ankapark ve Ankamall Alışveriş Merkezi ile kendisinin ya da eşinin ortaklığı bulunmadığını yazan Güzide Mertcan, inşaat sektöründe de faaliyet göstermediklerini belirtti. Masterchef Güzide, kendisinin ve ablasının ise Minel Aşk ve She Sea adlı markaların sahibi olduğunu, sektörün en bilinen tesettür markaları arasında yer alan Minel Aşk markasına sıfırdan başladıklarını ve çok emekler vererek bu günlere getirdiklerini kaydetti.

“YARIŞMAYI BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜM”

İstanbul’da güzel bir evde yaşadığını, çalışıp kazandığını, vergilerini verdiğini ve haram yemediğini yazan Masterchef Güzide Mertcan, yokluğu ve israfın günahını da bilerek yaşadıklarını, göz önünde olmak istemediğini kaydetti. Ortaya atılan iftiraların ardından yarışmayı bırakmayı düşündüğünü yazan Masterchef Güzide, yayınlanan haberlerden dolayı kendisinin ve ailesinin olumsuz anlamda etkilendiğini dile getirdi. Güzide’nin mesajına, yarışma arkadaşları Rıfat Yurttaş, Yasin Obuz, Cemre Uyanık ve Ekin Eylem Ulaş’tan da destek mesajları geldi.

masterchef nerede çekiliyor