Masterchef Türkiye’nin, polemikleri ve yarışmacı arkadaşlarıyla girdiği tartışmalarla gündeme gelen yarışmacısı Kıvanç Ermiş, yaşamı ve yaptıklarıyla merak konusu olmaya devam ediyor. Masterchef Kıvanç kimin aşçısı? Masterchef Kıvanç Ermiş elendi mi? Soruları yanıt arıyor. Özellikle Yasin Obuz ve Suna Aydın ile tartışan Kıvanç Ermiş’in geçmişine ve son durumuna dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMİN AŞÇISI?

1995 doğumlu Masterchef Kıvanç Ermiş’in Ajda Pekkan’ın aşçısı olduğu iddia ediliyor. Masterchef Kıvanç’ın özel şeflik yaptığı dönemde Ajda Pekkan’a da aşçılık yaptığı ve ünlü sanatçının yanında kısa süreliğine çalıştığı kaydediliyor. Masterchef Kıvanç’ın ayrıca önemli restoranlara danışmanlık hizmeti verdiği ve yemek menülerini belirlediği de ifade ediliyor.

MASTERCHEF 2018 BİRİNCİSİ KİM?

MASTERCHEF KIVANÇ ELENDİ Mİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Kıvanç Ermiş geçtiğimiz hafta elendi. Rıfat Yurttaş, Batuhan Bayır ve Güzide Mertcan ile potaya giren Masterchef Kıvanç, son 2’ye Masterchef Rıfat’la kaldı ve jürinin açıklaması sonucu Masterchef Türkiye’den elenerek ayrıldı.