Masterchef'te bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kısa bir süre önce Masterchef ekibi, İstanbul'daki stüdyodan ayrılarak Ankara'da bulunan bir AVM'de çekim yapmıştı. Masterchef, geleneği bozmadı ve bu kez de Konya'ya gitti. Çekimleri 6 Aralık'ta gerçekleştirilen Masterchef Konya bölümü, bu akşam ekranlara gelecek.

Bu akşam yayınlanacak bölümde Masterchef jürileri arasında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türk mutfak kültürü ve yemekleri yazarı Nevin Halıcı, İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Konyasporlu futbolcular ile şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan da yer aldı.

MASTERCHEF JÜRİSİ AYKUT KOCAMAN OLDU! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF KONYA NEREDE ÇEKİLİYOR 13 ARALIK 2019

Masterchef'in Konya bölümü, Selçuklu, Yazır Mahallesi'nde bulunan Ecdat Parkı'nda gerçekleştirildi. Saray Bosna Sokak No: 4'te bulunan Ecdat Parkı, kapılarını 2017 yılında açtı. Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden izler taşıyan Ecdat Parkı, 13 bin metrekarelik gölet barındırıyor. Açıldığı günden bu yana Konyalıların yoğun ilgi gösterdiği Ecdat Parkı, şehirde en beğenilen yapılardan biri haline geldi.