Masterchef Türkiye’de bu hafta yeni sürprizler vardı. Son 5 yarışmacı, ailesinden bir kişi ile birlikte yarışmaya katıldı ve mücadele etti. Yeni bölümde ise elenen yarışmacılar Masterchef’e katılacak. Bu yarışmacılar arasında yer alan Mustafa Aydın, elenmesine verdiği tepkiyle gündeme gelmişti. Masterchef Türkiye’nin yeni bölüm fragmanında Mustafa Aydın’ı gören izleyiciler, Mustafa Aydın’ın hayatını araştırmaya başladı. Masterchef Mustafa Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi nedir? Soruları cevap arıyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın şef ve jüri olduğu Masterchef'te diğer yarışmacılarla sık sık tartışan Mustafa Aydın hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF MUSTAFA AYDIN KİMDİR?

Mustafa Aydın, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlarında aşçılığa merak salan ve bir süre dayısının pastanesinde de çalışan Mustafa Aydın, özellikle pastacılık konusunda kendisini geliştirdi. Daha sonra soğuk mezeler alanında uzmanlaşan ve dünya mutfağını daha iyi öğrenmek için farklı işletmelerde çalışan Mustada Aydın, Masterchef Türkiye’ye katılarak aşçılık becerilerini sergiledi.

MASTERCHEF MUSTAFA AYDIN NERELİ?

Masterchef Mustafa Aydın İstanbul Üsküdarlıdır. Masterchef Mustafa’nın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF EKİN EYLEM ULAŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MUSTAFA KAÇ YAŞINDA, DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef Mustafa Aydın 31 yaşındadır. Doğum tarihi 1988 olan Mustafa Aydın’ın hangi ay ve gün doğduğuna dair bir bilgi yok.

MASTERCHEF YARIŞMACILARI PARA ALIYOR MU? PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?