Son yılların en sevilen yarışma programları arasında yerini alan ve Pazartesi, Salı, Çarşamba günlerinde insanları ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye yarışmasında şampiyonluk için yarışan adaylardan biri de Mustafa Aydın. Mustafa Aydın nereli? Mustafa Aydın kanser mi? sorularını sıkça soran yarışma takipçileri, iddiaları yarışmacısı ile ilgili ayrıntıları öğrenmek istiyor. Masterchef Türkiye yarışmacısı Mustafa Aydın ile ilgili ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF MUSTAFA AYDIN NERELİ?

31 yaşında olan Mustafa Aydın İstanbul Üsküdarlıdır. Üsküdar’da yaşayan ve Masterchef Türkiye’de Üsküdar’dan katılan Mustafa Aydın’ın aslen nereli olduğu ya da anne-babasının nereli olduğuna dair bir ayrıntı bulunmuyor. Çocukluğundan bu yana yemeğin ve pastanın içinde olduğu bilinen Mustafa Aydın’ın ilk tecrübesini dayısının pastanesinden aldığı biliniyor.

İç mimar villa tasarımları ve projeleri iç mimar salon tasarımları

MASTERCHEF MUSTAFA AYDIN KANSER Mİ?

Çok konuşan ancak kendisi hakkında konuşmayı sevmeyen, hayatına ilişkin bilgilerin sınırlı olduğu Masterchef Türkiye yarışmacısı Mustafa Aydın, yarışmaya ilk katıldığı haftalarda, 20’li yaşlarının başında kanser hastalığına yakalandığını açıklamıştı. Şanssızlığı hakkında konuşan Masterchef Mustafa, kanser hastalığını yendiğini ve hastalığın devam etmediğini kaydetmişti. Mesleğe soğuk mezeyle başlayan ve dünya mutfağını öğrenen Masterchef Mustafa, yarışmanın iddialı adaylarından biri olarak görülüyor.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede