Masterchef'in yeni bölümü, bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Çekimleri Konya'da gerçekleştirilen yarışmada, bu akşam farklı bir format izlenecek. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, jürilik görevini Konya'nın önde gelen isimlerine bırakacak. Bu isimlerden biri de, "Naciye Teyze" olarak bilinen Naciye Acaroğlu olacak. Naciye Acaroğlu'nun kim olduğu, yaşı, nereli ve ne iş yaptığını merak eden kullanıcılar, araştırmalarını sürdürüyor. Peki Naciye Acaroğlu kimdir? İşte detaylar...

MASTERCHEF NACİYE TEYZE KİMDİR

Masterchef yarışmasında jürilik görevini üstlenecek olan Naciye Acaroğlu, "Var Mısın Yok Musun" programına katılan oğlu sayesinde tanındı. Oğlu Mevlüt Acaroğlu ise 4 ay boyunca programa giden Naciye Acaroğlu, programın en sevilen isimlerinden biri haline geldi. Program sonrasında bir cips ve içecek firmasının reklamında oynayan "Naciye Teyze", 2016 yılında oğlunu evlendirdi.

mehmet yalçınkaya kızı kim

MASTERCHEF NACİYE TEYZE NE İŞ YAPIYOR

Masterchef jürisi olan Naciye Acaroğlu, 2001 yılında İzmir'de bir kahvaltı bahçesi ve mantı evi açtı. Her yaz İzmir'e gelerek Alaçatı'da çalışan Naciye Acaroğlu, şimdilerde ise bayilik dağıtımı yapıyor.

MASTERCHEF NACİYE TEYZE NERELİ

Masterchef jürisi Naciye Teyze, Konya'da doğdu ve aslen Konyalı olduğu biliniyor.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF NACİYE TEYZE KAÇ YAŞINDA

Naciye Acaroğlu 1954 yılında doğdu ve 65 yaşında.