Masterchef Türkiye heyecanı devam ediyor. Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Masterchef’te yeni bölüm yayın ayrıntıları merak ediliyor. Masterchef yeni bölüm ne zaman ve hangi günler yayınlanıyor? Masterchef hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? Soruları cevap arıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi olduğu Masterchef’te eleme yarışında kalan yarışmacılar, Alican Sabunsoy, Batuhan Bayır, Cemre Uyanık, Ekin Eylem Ulaş, Güzide Mertcan, Kıvanç Ermiş, Rıfat Yurttaş ve Yasin Obuz oldu. Masterchef Türkiye bugün yayınlanacak bölümünde Gaziantep’e konuk olacak. Gaziantep FK yöneticileri ve futbolcuları ile Gaziantep şehrini yönetenler de Masterchef’in yeni bölümünde yer alacacak.

MASTERCHEF HANGİ GÜNLER? NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Masterchef Türkiye Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanıyor. Masterchef’in 54. Bölümü 26 Kasım Salı akşamı başlayacak. Yeni bölümde yarışmacılar potaya girmemek için mücadele edecek.

danilo zanna - tuğçe demirbilek

MASTERCHEF HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Masterchef yarışması TV8 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Yeni yemeklerin ve tatlıların yapılacağı yarışmanın sürpriz konukları da var.

MASTERCHEF NEREDE ÇEKİLİYOR? 26 KASIM NEREDE ÇEKİLDİ?

Masterchef Türkiye’nin 54. Bölümü Gaziantep’de çekiliyor. Masterchef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak bölümü Gaziantepspor yöneticileri ve futbolcularının da katılımı ile Gaziantep'de çekildi.

mehmet yalçınkaya aslen nereli