Masterchef yarışmasında yer alan Rıfat Yurttaş, geçtiğimiz hafta yapılan yarışmalar sonucunda yarışmaya veda etti. Renkli kişiliğiyle yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Rıfat Yurttaş, böylece Masterchef hayallerine son noktayı koydu. Finale kadar devam etmesi beklenen Rıfat'ın ayrılığı, hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Yarışmanın yeni bölümleri, bugün itibarıyla yayınlanmaya başlayacak. Peki geçtiğimiz hafta elenen Rıfat Yurttaş kimdir? Kaç yaşında, pastanesi nerede? İşte detaylar...

MASTERCHEF RIFAT KİM - NERELİ

Masterchef'in eski yarışmacılarından Rıfat Yurttaş, İzmir - Çeşme'de doğdu. Aşçı olmaya karar veren Rıfat Yurttaş, İzmir'in Balçova ilçesinde bulunan İzmir Ekonomi Üniversitesinde aşçılık eğitimi aldı. Kariyerine bu çizgide yön veren Rıfat Yurttaş, aldığı eğitim sonrası Masterchef'te yarışmaya başladı.

MASTERCHEF RIFAT ELENDİ Mİ

Masterchef yarışmacılarından Rıfat Yurttaş, Cuma günü yayınlanan bölümle yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF RIFAT KAÇ YAŞINDA

1992 yılında doğan Masterchef Rıfat Yurttaş, 27 yaşındadır.

MASTERCHEF RIFAT PASTANESİ

Masterchef Rıfat'ın İzmir'in Çeşme ilçesinde çalıştığı bir pastane bulunuyor. Bu pastanenin Rıfat'ın babasının olduğu belirtilirken Rıfat'ın yarışma sonrası bu pastaneye dönüp dönmeyeceği bilinmiyor.

MASTERCHEF RIFAT BOYU

Masterchef yarışmacılarından Rıfat'ın boyuyla ilgili internet üzerinde herhangi bir bilgi mevcut değil ancak Rıfat Yurttaş'ın boyunun 1,85'ten fazla olduğu tahmin ediliyor.