TV8 ekranlarının heyecanlı yarışma programı Masterchef Türkiye yeni bölümleri ile devam ediyor. Masterchef’te yarışan Rıfat Yurttaş, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında bulunuyor. Masterchef Rıfat Yurttaş kimdir? Nereli? Doğum tarihi nedir? Kaç yaşında? Kel hali nasıl? Soruları yanıt arıyor. Yarışmanın sempatik isimleri arasında yer alan ve İzmirli olan Masterchef Rıfat’a dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF RIFAT KİMDİR?

İzmir’de doğan Rıfat Yurttaş, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gastronomi eğitimi gördü. İzmir’in Çeşme ilçesinde büyüyen ve burada babasının işlettiği pastanede çalıştığı kaydedilen Masterchef Rıfat’ın mutfağa olan ilgisinin de babasından geldiği ifade ediliyor. Ülkenin en iyi aşçıları arasında olma hedefini belirten Rıfat Yurttaş, Masterchef Türkiye’de son 7’ye kalmayı başardı.

MASTERCHEF RIFAT NERELİ?

Masterchef Rıfat İzmir Çeşmelidir. Çeşme’de büyüdüğü belirtilen Rıfat’ın bu ilçede bulunan ve ailesine ait olan pastanede de bir süre çalıştığı bilgisi paylaşılıyor.

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ'IN PERUKSUZ HALİ NASIL?

MASTERCHEF RIFAT KAÇ YAŞINDA? DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Masterchef Rıfat 27 yaşındadır ve doğum tarihi 1992’dir. Ailesi İzmir’de yaşayan Rıfat Yurttaş’ın aşçılığa ilgili küçük yaşlarına dayanıyor.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMİN AŞÇISI? ELENDİ Mİ?

MASTERCHEF RIFAT’IN KEL HALİ

Masterchef Rıfat’ın peruk kullandığı ve yarışmaya peruksuz çıkmadığı iddia ediliyor ancak bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Masterchef Rıfat Yurttaş’ın kel haline dair bir fotoğraf yok.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA'NIN PARMAKLARINA NE OLDU? PARMAKLARI YOK MU?