Masterchef Türkiye’de yarışan İzmirli Rıfat Yurttaş, yarışmanın en renkli isimlerinin başında geliyor. Masterchef’in en dikkat çekici yarışmacılarından olan Rıfat Yurttaş, söyledikleri, yaptıkları ve giydikleri ile konuşulmaya devam ediyor. Masterchef Rıfat’ın balık terlikleri nedir? Rıfat Yurttaş’ın boyu kaç? Burcu ne? Başlıklı aramalar yapanlar, Masterchef Rıfat ile ilgili ayrıntıları öğrenmek istiyor. TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef Türkiye’de yarışan Rıfat Yurttaş’a dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF RIFAT’IN BALIK TERLİKLERİ

Masterchef’te yarışan Rıfat Yurttaş son programa balık şeklindeki terlikleri ile katıldı. Stüdyoda kahkahalara sebep olan balık terlikleri gören Yasin Obuz, Rıfat Yurttaş’ın ayağından terliği çıkararak yerine döndü. Terliği havada sallayan ve kılçıksız balık dolması olduğunu söyleyen Yasin, Masterchef jürilerinin kahkahalar atmasına neden oldu.

MASTERCHEF RIFAT KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

RIFAT YURTTAŞ’IN BURCU NEDİR? BOYU KAÇ?

Masterchef Rıfat Yurttaş’ın burcu Balıktır. Balık terliklerine gülen şeflere burcunun balık olduğunu hatırlatan Rıfat Yurttaş’ın boyu hakkında ise bilgi bulunmuyor.