Masterchef Türkiye jürilerinden Somer Sivrioğlu, yeni sezon kadrosunda da yer alırken jürilik görevini Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte yürütüyor. Masterchef Türkiye programından önce de tanınan bir isim olan Somer Sivrioğlu'nun biyografisi, kim olduğu, yaşı, eşi ve boyu merak edilen konular haline geldi. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yayınlanan Masterchef Türkiye programının en sevilen isimlerinden biri olan Somer Sivrioğlu'nun hayatını, haberimizden öğrenebilirsiniz.

SOMER SİVRİOĞLU (MASTERCHEF SOMER) KİMDİR?

Somer Sivrioğlu, 1971 yılında doğdu. Lise eğitimi sırasında aşçılığa yeteneğini fark eden Somer Sivrioğlu, restoranlarında annesiyle birlikte çalıştı. Liseden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü kazanan Somer Sivrioğlu, buradan mezun olduktan sonra 1995 yılında yurt dışına çıkarak kendini geliştirdi. Avustralya'da yüksek lisans yapan ve çeşitli otellerde çalışma fırsatı bulan Somer Sivrioğlu, ülkede kalma kararı aldı. Avustralya'da 2 farklı restoran açarak Türk yemeklerini Avustralyalılarla buluşturan Sivrioğlu, bir marka oluşturmayı başardı. Kariyerinde birçok kez ödül alan Somer Sivrioğlu, şimdilerde TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında jürilik görevini üstleniyor.

Masterchef Somer (Somer Sivrioğlu) kimdir, yaşı, nereli, eşi, boyu

SOMER SİVRİOĞLU NERELİ - DOĞUM TARİHİ

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971'de İstanbul'da doğdu.

SOMER SİVRİOĞLU YAŞ

1971 doğumlu Somer Sivrioğlu, 48 yaşındadır.

mehmet yalçınkaya şef restoranı nerede

SOMER SİVRİOĞLU BOYU - KİLOSU

Somer Sivrioğlu'nun boyu 1,90, kilosunun ise 124 olduğu söylenmektedir.

SOMER SİVRİOĞLU BURCU

Somer Sivrioğlu'nun burcu boğadır.

Masterchef Somer (Somer Sivrioğlu) kimdir, yaşı, nereli, eşi, boyu

SOMER SİVRİOĞLU EŞİ

Somer Sivrioğlu'nun kısa süre öncesine kadar eşi Aslı Sivrioğlu'ydu. İkili, Somer Sivrioğlu'nun bir kadınla görüntülerinin olduğu iddialarının ardından boşanma kararı almıştı.

SOMER SİVRİOĞLU ÇOCUKLARI

Somer Sivrioğlu'nun Aslı Sivrioğlu ile ilişkisinden 2 çocuğu bulunmaktadır.

masterchef nerede çekiliyor