Masterchef Türkiye yarışmasının 2019 adayları arasında öne çıkan ve elenmesine rağmen hala konuşulan Suna Aydın, bu haftaki yarışmaya yeniden katılacak. Elendikten sonra popülerliliğini yitirmeyen ve yakından takip edilen Suna Aydın’ın hayatına dair ayrıntılar merak ediliyor. Masterchef Suna kim, eşi, kocası kim, mekanı ve dükkanı nerede? Soruları yanıt arıyor. Alican Sabunsoy, Batuhan Bayır, Cemre Uyanık, Ekin Eylem Ulaş ve Güzide Mertcan’ın son 5’e kaldığı yarışmaya katılacak olan Suna Aydın hakkında merak edilenlere haberimizde yer veriyoruz.

MASTERCHEF SUNA KİM?

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1986 yılında doğan Suna Aydın, kariyerini mutfak alanında geliştirdi ve önemli işletmelere danışmanlık vermeye başladı. İstanbul Sarıyer’de bir mekan açan Suna Aydın, Masterchef Türkiye yarışmasına katıldı ve elenene kadar yarışmanın en çok takip edilen isimlerinden biri oldu.

MASTERCHEF SUNA EŞİ / KOCASI KİM?

Masterchef Suna Aydın’ın eşinin / kocasının kim olduğuna dair bilgi yok. Masterchef Suna’nın eşinden boşandığı yönünde bilgiler var. Batın adında bir oğlu olan Suna Aydın’ın eski eşinin futbolcu olduğu konuşuluyor.

MASTERCHEF JÜRİSİ / ŞEFİ DANİLO ZANNA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF SUNA’NIN MEKANI / DÜKKANI NEREDE?

Masterchef Türkiye’nin popüler ismi Suna Aydın’ın mekanı / dükkanı İstanbul Sarıyer’de. Reşitpaşa semtinde bulunan mekanın adı Sual Restaurant.

MASTERCHEF JÜRİSİ / ŞEFİ MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?