TV8 ekranlarında Pazartesi – Perşembe günleri arası yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masterchef Türkiye yarışması, elenen yarışmacıları ile de çok konuşuluyor. Masterchef Türkiye’den geçtiğimiz haftalarda elenen Suna Aydın bu isimlerden biri. Masterchef Suna kimdir? Nereli? Masterchef Suna’nın restoranı nerede? Sual Restuarant nerede? Soruları yanıt buldu. Özellikle Yasin Obuz ile girdiği diyaloglarla gündeme gelen Suna Aydın hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF SUNA KİMDİR?

Masterchef Suna Aydın 1986 yılında Hatay İskenderun’da doğdu. 10 yaşında oğlu bulunan ve aşçılık-pastacılık alanlarında kendisini geliştiren Suna Aydın, bir çok farklı mekanda ve mutfakta çalıştı. Çeşitli restoranlara ve markalara danışmanlık hizmeti de veren Masterchef Suna, daha sonra kendi mekanını açtı.

Masterchef Danilo Zanna restaurant

MASTERCHEF SUNA NERELİ?

Masterchef Suna Aydın aslen Hataylıdır. İskenderun doğumlu Suna Aydın, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF SUNA’NIN RESTORANI NEREDE? SUNA’NIN YERİ?

Masterchef Suna’nın Sual Restuarant adını verdiği mekanı ve yeri İstanbul’un Sarıyer ilçesindedir. Sarıyer Reşitpaşa semtinde olan Sual Restoran, Suna Aydın’ın geçtiğimiz aylarda açtığı kahvaltı ve yemek mekanı olarak hizmet veriyor.

Somer Sivrioğlu restaurant