Masterchef Türkiye 2018 birincisi kim oldu? sorusu yine trend sorular arasında yer alıyor. Masterchef’i geçen sene kimin kazandığı, Masterchef’te geçen sene birincisi gibi merak edilen cümleler yanıt arıyor. İçeriğimizde Masterchef Türkiye 2018 birincisi ile ilgili ayrıntılı bilgilere yer veriyoruz.

MASTERCHEF’DE STRESLİ FİNAL

Masterchef 2018 birincisi Dubai’de iş imkânı ve 100 bin liralık ödülle yarışmadan ayrıldı. Yarışmanın son bölümünde beş kez yemek yapıldı ve yarışmacılar, yaşadıkları yoğun stresle birlikte kendilerini kanıtlamak için çabaladılar.

HER ŞEY JÜRİ İÇİN

Jürinin gözüne girmeye çalışan Masterchef yarışmacılarının yaptığı yemekler, 30 puan üzerinden değerlendirmeye alındı. Jüri yemekleri tadarken, yarışmacıların stresinin daha da arttığı görüldü.

danilo zanna'nın eşi tuğçe demirbilek ne iş yapıyor

MASTERCHEF TÜRKİYE 2018 BİRİNCİSİ

Masterchef Türkiye 2018 birincisi ise Uğur Kardaş oldu. Uğur Kardaş’ın adını Somer Sivrioğlu duyurdu. Türkiye’nin 2018 Masterchefi Uğur, büyük ödülü kazandığını öğrenince sevincini ailesi ile birlikte yaşadı. Büyük sevinç yaşayan Uğur Kardaş, yemek becerisinin ödülünü almış oldu.

FİNALDE 2 ADAY VARDI

Masterchef’in finalinde ise iki aday vardı. Kerem ve Uğur kıyasıya bir rekabetle jürinin gözüne girmek için çabaladı. Yarışmanın birincisi Uğur olurken, ikincisi Kerem oldu ve Somer Şef’in Sidney’de bulunan restoranında çalışma imkanı yakaladı.

İç mimar villa tasarımları ve projeleri iç mimar salon tasarımları

MASTERCHEF UĞUR KARDAŞ KİM?

1996 Çanakkale doğumlu Masterchef Uğur, Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gördü. Kendi memleketinde yemek mekanı da açan Uğur, kariyeri ile ilgili önemli bir karar alarak, ünlü bir steak restoranında çalışmaya başladı. Bir çok farklı ülkenin mutfağını iyi derecede bilen Masterchef Uğur, yarışmanın birincisi olarak önemli bir başarı elde etti.

masterchef nerede çekiliyor