TV8’in sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye’de yeni bir eleme heyecanı başladı. Yarışmanın önceki haftalarda elenen yarışmacıları da merak edilmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de, yarışmada giydiği kostümler ve yaptığı makyajlar ile ilgi gören Yasin Obuz oldu. Masterchef Yasin Obuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Soruları yanıt aramayı sürdürüyor. Kıvanç Ermiş, Suna Aydın ve Mustafa Aydın gibi yarışmacılarla tartışan ve Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Yasin Obuz hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz, 1989 Diyarbakır doğumludur. Yasin Obuz’un ailesi Antalya’da, kendisi ise İstanbul’da yaşıyor. Survivor yarışması ile ünlenen Taner Tolga Tarlacı ile de arkadaş olan, hatta bir dönem aynı evi paylaşan Yasin Obuz, Pilavcı Hırşit adıyla açtığı dükkanda çalışıyor.

MASTERCHEF YASİN OBUZ NERELİ?

Masterchef Türkiye’den geçtiğimiz haftalarda elenen Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Daha önce Yemekteyiz programına ve evlilik programı olan Kısmetse Olur’a da katılan Yasin Obuz, Ece Erken’le girdiği tartışma ile tanınmıştı.

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, ELENDİ Mİ?

MASTERCHEF YASİN OBUZ KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Yasin Obuz 32 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan ve pilavcı dükkanı bulunan Yasin Obuz, Masterchef’in en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

MASTERCHEF BATUHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ELENDİ Mİ?