Masterchef'in yeni bölümü, bu akşam televizyonlarda olacak. Masterchef'in bir dönemine damga vuran ve yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yasin Obuz, kısa bir süre önce yarışmaya veda etti. Şampiyonluğun en iddialı isimlerinden biri olan Yasin Obuz'un vedası izleyenleri şaşırttı. Yasin Obuz'un hayatını ve nereli olduğunu merak edenler ise araştırma yapmaya devam ediyor. Masterchef Yasin kimdir? Pilav dükkanı nerede? İşte detaylar...

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİM - ELENDİ Mİ

Masterchef yarışmasına kısa bir süre önce veda eden Yasin Obuz, Diyarbakır'da doğdu. Spor akademisinden mezun olan Yasin Obuz'un ailesi Antalya'ya, kendisi ise İstanbul'a taşındı. İstanbul'a taşıdıktan sonra kendisine dükkan açan Yasin Obuz, Masterchef'e katıldı. Masterchef'e veda eden Yasin, yeniden pilav dükkanına döndü.

MASTERCHEF YASİN NERELİ

Masterchef'in eski yarışmacısı Yasin Obuz'un Diyarbakır'da doğduğu ve aslen Diyarbakırlı olduğu belirtiliyor.

MASTERCHEF YASİN PİLAV DÜKKANI NEREDE

Masterchef Yasin'in pilav dükkanı, İstanbul'un Sirkeci semtinde bulunuyor. Pilavcı Hırşit ismindeki dükkan, bir süredir hizmet vermeye devam ediyor. Bununla birlikte Yasin'in pilav dükkanına kısa bir süreliğine döndüğü ve Survivor kadrosuna dahil olacağı yönünde iddialar bulunuyor. Bu konuyla ilgili ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.