TV8 ekranlarında hafta içi yayınlanan Masterchef Türkiye’nin renkli yarışmacısı Yasin Obuz geçtiğimiz hafta elenmişti. Kostümleri ve makyajı ile dikkatleri üzerine çeken ve hayatı merak edilen Yasin Obuz, en çok aranan isimler arasında yer alıyor. Masterchef Yasin Obuz kimdir nerelidir? Masterchef Yasin kaç yaşında? Evli mi? Soruları yanıt arıyor. Özellikle Suna Aydın ve Kıvanç Ermiş ile girdiği tartışmalarla hatırlanan Yasin Obuz’un hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF YASİN OBUZ KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Yasin Obuz 1989 Diyarbakır doğumludur. Spor akademisinde üniversite eğitimini tamamladığını kaydeden Masterchef Yasin, Yemekteyiz programı ile adını duyurmuş, Kısmetse Olur evlilik programına da katıldığı ortaya çıkmıştı. Masterchef Türkiye’ye katılan Yasin Obuz, geçtiğimiz hafta yarışmadan elendi.

mehmet yalçınkaya kaç yaşında

MASTERCHEF YASİN NERELİ?

Masterchef Yasin Obuz aslen Diyarbakırlıdır. Yasin’in ailesi Antalya’da yaşıyor. Masterchef Yasin ise yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF YASİN KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Yasin 30 yaşındadır. 1989’da doğan Yasin Obuz, Survivor’da yarışan Taner Tolga Tarlacı ile bir dönem aynı evi paylaşmıştı.

MASTERCHEF YASİN EVLİ Mİ?

Masterchef yarışmacısı Yasin Obuz evli değil. Yasin’in sevgilisinin de olmadığı biliniyor.

somer sivrioğlu eski eşi kim