Masterchef Türkiye’nin geçtiğimiz haftaki eleme yarışmasında potaya giren Rıfat Yurttaş, yarışmadan elenerek hayranlarında şok etkisi yarattı. Finale kalacağı beklenen ancak elenen Rıfat Yurttaş hala en çok aranan isimler arasında yer almayı sürdürüyor. Masterchef Rıfat Yurttaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Soruları yanıt arıyor. Rıfat Yurttaş’ın yarışmadan elenmesi ile Alican Sabunsoy, Batuhan Bayır, Cemre Uyanık, Ekin Eylem Ulaş ve Güzide Mertcan son 5’e kaldı. Masterchef Rıfat’ın hayatına dair notlar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ KİMDİR?

Rıfat Yurttaş 1992 yılında İzmir’in Çeşme ilçesinde doğdu. Kariyerini aşçılık alanında geliştiren ve bu konuda eğitimler de veren Rıfat Yurttaş, İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi Bölümü mezunudur.

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ NERELİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Rıfat Yurttaş Çeşme İzmirlidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Rıfat Yurttaş, Masterchef’te finale kalacağı düşünülen isimlerden biriydi.

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ KAÇ YAŞINDA?

Masterchef’den geçtiğimiz hafta elenen Rıfat Yurttaş 27 yaşındadır. Saçları ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Rıfat Yurttaş, Masterchef jürilerinin güzel sözleri ile yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?