TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’de 14 Kasım akşamı eleme heyecanı yaşandı. Alican Sabunsoy, Yasin Obuz, Ekin Eylem Ulaş ve Mustafa Aydın’ın potada kaldığı Masterchef’e veda eden isim belli oldu. Masterchef en son elenen isim kim oldu? Masterchef kim elendi? Sorularının yanıtı ortaya çıktı ve Masterchef Mustafa elendi. Yarışmanın finalinde yaşananlar ve Mustafa Aydın’ın şeflere yönelik suçlayıcı sözleri haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF MUSTAFA KİMDİR? NERELİ?

MASTERCHEF’TE EN SON ELENEN İSİM KİM OLDU?

Masterchef Türkiye’nin 48. Bölümünde kimsenin beklemediği bir yarışmacı elendi. Yarışmada herkesi göndermekle tehdit eden Masterchef Mustafa Aydın, 14 Kasım’da yayınlanan bölümde kendisi gitti. Masterchef eleme akşamında Alican Sabunsoy, Yasin Obuz, Ekin Eylem Ulaş ve Mustafa Aydın yarıştı. Rekabetin hat safhada olduğu akşamda zamanla yarışan Masterchef üyeleri, son karar için jüri üyelerine dikkat kesildi. Masterchef jürisi, elenen ismin Mustafa Aydın olduğunu açıkladı.

MASTERCHEF CEMRE YARIŞMADAN KOVULDU MU?

MASTERCHEF MUSTAFA ELENDİ

Elendiğini öğrenen Masterchef Mustafa Aydın, eleme yemeği olan dil balığı tabağının Alican Sabunsoy’un tabağından daha iyi olduğunu iddia etti. Tabağı yetiştiremeyip gitmesi durumunda üzülmeyeceğini ancak bu durumda üzgün olduğunu söyleyen Mustafa Aydın, Alican’ın tabağının kendi tabağından iyi olmadığını, şeflerin kimi zaman lezzet aradığını, kimi zaman ise görsellik aradığını söyledi. Kendisinden görsel bir tabak istendiğini söyleyen Masterchef Mustafa, sonuç olarak görselliğe bakılmadığını söyledi. Masterchef Mustafa, yarışmaya hiç başvurmamış olmayı dilediğini söyledi ve önlüğünü çıkararak stüdyoyu terk etti.

MASTERCHEF SUNA'NIN DÜKKANI NEREDE?