Masterchef Türkiye yarışmacı hafta içi 4 ya da 5 gün yayınlanmaya devam ediyor. Yeni eleme haftasının heyecanı başlarken, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Güzide Mertcan araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Güzide Mertcan kimdir, nereli, kaç yaşında? Soruları yanıt arıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyesi ve şef olduğu Masterchef Türkiye’de yarışan İzmirli Güzide Mertcan’a dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN KİMDİR?

Güzide Mertcan, 1988 İzmir doğumludur. Liseye kadar eğitimine İzmir’de devam eden, Manisa’da üniversite okuyan ve eğitiminin ardından İstanbul’a taşınarak iş yaşamına atılan Güzide Mertcan, ablası ile birlikte tekstil işine girdi. Minel Aşk ve She Sea markalarını ablasıyla kuran ve geliştiren Mertcan, Mustafa Mertcan’la evlendi ve 3 çocuğu oldu. Masterchef Türkiye’ye katılan Güzide Mertcan’ın büyük bir hayran kitlesi var.

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN NERELİ?

Masterchef Türkiye’de yarışan Güzide Mertcan İzmirlidir. İzmir’de doğan ve büyüyen Güzide Mertcan yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacıları arasında yer alan Güzide Mertcan 31 yaşındadır. Genç yaşına rağmen önemli işler yapan ve önemli bir tesettür markasının ortağı olan Güzide Mertcan, sosyal medyayı da aktif kullanan bir isim olarak biliniyor.

MASTERCHEF EKİN EYLEM ULAŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?