Meltem Miraloğlu, çocuk gelin rolüyle ekranlara gelmiş ve tüm Türkiye’nin tanıdığı bir oyuncu olmuştu. Daha sonra başka bir dizide rol alan ve dizinin erken final yapması ile depresyona giren oyuncu, 2016 yılında Yönetmen Tayfur Aydın evlenmiş ve 1 yıl süren evlilik boşanma ile sonuçlanmıştı. Amerika’ya taşınan 32 yaşındaki oyuncu, kendisini evlat edinen 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlendi. Psikolojisinin yerinde olmadığı konuşulan oyuncunun Adını Kalbime Yazdım dizisinin bitmesiyle de depresyona girdiği ve intihar etmeyi düşündüğü söyleniyordu. Meltem Miraloğlu’nun arkadaşları, oyuncu ile ilgili endişeleri olduğunu, intiharın eşiğine gelmemesini dilediklerini söylediler.

MELTEM MİRALOĞLU’NUN EŞİ

Adını Kalbime Yazdım dizisinde mutlu olduğunu ancak 20 bölüm çekilen dizinin yayından kaldırıldığını söyleyen Meltem Miraloğlu, zor bir dönem geçirdiğini, psikolojisinin bozulduğunu, hatta intihar etmeyi düşündüğünü söyledi. Şimdi mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, Amerikalı eşi Patrick’in kendisini Hollywood starı yapacağını, Patrick’e 3 çocuk doğuracağını söyledi. Meltem Miraloğlu’nun arkadaşları ise durumdan oldukça endişeli. Miraloğlu’nun psikolojisinin zaten bozuk olduğunu, bunalımlı günler yaşadığını söyleyen arkadaşları, Meltem Miraloğlu’nun intihar etmemesini dilediklerini kaydettiler.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Dil öğrenmek için Amerika’ya giden Meltem Miraloğlu, kendisini evlat edinen 80 yaşındaki Patrick ile evlenmiş, magazin basınının en çok konuştuğu isim haline gelmişti. Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini söyleyen Miraloğlu, yaş farkının kendisi için sorun olmadığını, Patrick’in genç bir kalbi olduğunu söyledi. Patrick’in servetinin ya da Amerikan vatandaşı olmasının umrunda olmadığını söyleyen Miraloğlu, ilk görüşte aşk olduğunu dile getirdi.