Mucize Doktor dizisi Açelya kimdir? Gerçek adı nedir? Hayal Köseoğlu kimdir? Kaç yaşında, oynadığı filmler ve diziler nelerdir? Aramaları dizi severler tarafından sıkça yapılıyor. Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan ile Reha Özcan'ın olduğu Mucize Doktor dizisinde Açelya hemşire karakterine hayat veren oyuncu Hayal Köseoğlu ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

Hayal Köseoğlu

MUCİZE DOKTOR AÇELYA KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Hayal Köseoğlu’nun canlandırdığı Açelya hemşire karakteri, 20’li yaşlarında ve Nazlı’nın ev arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor. Güzel bir kız olan ancak yakın arkadaşını da kıskanan Açelya, hırsları olan, neşeli ve flörtöz bir hemşire rolünde oynuyor. Doktorlar ile hemşireler arasında hiyerarşiden rahatsız olan Açelya, dizide Fırat Altunmeşe’nin canlandırdığı Demir karakterine aşık.

HAYAL KÖSEOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Hayal Köseoğlu, 1993 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Hayal Köseoğlu, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl dizileri ile tanındı. Ayrıca Arkadaşlar İyidir, İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler dizilerinde de rol alan ve oyunculuk deneyimini geliştiren Hayal Köseoğlu, Özgür Dünya, Sesinde Aşk Var, Bir Nefes Daha ve Beni Sevenler Listesi sinema filmlerinde de rol aldı.

hadise

TİYATRO VE MÜZİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çeşitli tiyatro oyunlarında da sahneye çıkmaya devam eden oyuncu Hayal Köseoğlu, diğer yandan da müzik çalışmaları yapıyor. Sözü ve müziği kendisine ait şarkıları yayınlanan Hayal Köseoğlu’nun ilk oyunculuk deneyimi, 6 yaşındayken Ruhsar dizisinde oldu.

HAYAL KÖSEOĞLU DİZİLERİ

1998 yılında Ruhsar dizisinde yer alarak ilk oyunculuk deneyimini kazanan oyuncu Hayal Köseoğlu, 1999 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde Zekiye karakterini, 2008-2010 sezonunda Aşk-ı Memnu dizisinde Pelin karakterini canlandırdı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nilüfer Hatun’u oynayan, Arkadaşlar İyidir dizisinde Merve karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, Ufak Tefek Cinayetler ve İstanbullu Gelin dizilerinin ardından Mucize Doktor dizisi ekibine dahil oldu.

HAYAL KÖSEOĞLU FİLMLERİ

Sinema yolculuğuna 2019 yılında çıkan oyuncu Hayal Köseoğlu aynı yıl içinde 3 farklı sinema yapımında rol aldı. Sesinde Aşk Var sinema filminde Deniz karakterini canlandıran, Yedinci Koğuştaki Mucize sinema filminde rol alan oyuncu, Özgür Dünya sinema filminde de rol aldı.

Özge Törer