Mucize Doktor Beliz kim? Kıyafetleri, karakteri, saç rengi nedir? Hazal Türesan kimdir? kaç yaşında, boyu kaç, dizileri ve filmleri hangisi? Gibi aramalar sıkça yapılmaya devam ediyor. Oyuncu Hazal Türesan’ı merak eden dizi severler, oyuncunun oynadığı karakter, daha önce yer aldığı yapımlar ve yaşı, boyu gibi ayrıntıları aratıyor. Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan’a dair tüm ayrıntılar haberimizde yanıt buluyor.

Hazal Türesan

MUCİZE DOKTOR BELİZ KİMDİR?

Mucize Doktor dizisinde yer alan Beliz karakteri 30’lu yaşlarında ve Berhayat hastanesinin sahibi. Beliz, esas mesleği avukatlık olan, zeki, güzel ve zengin bir karakter rolünde. Diğer taraftan alçakgönüllü ve asil olan Beliz, ukalalık gösterilerini, büyüklük taslamaları ve haksızlıkları kabul etmiyor.

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

1985 Ankara doğumlu Hazal Türesan, lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi tiyatro bölümünde okudu. Hazal Türesan’ın rol aldığı ilk dizi 2008 yılında, Unutma Beni adlı dizi oldu. Daha sonra Yeniden Başla, Kara Para Aşk ve Tatlı İntikam dizilerinde oynayan Hazal Türesan, 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol aldı.

defne samyeli oynadığı diziler ve fotoğrafları

HAZAL TÜRESAN’IN BOYU KAÇ?

Netflix Türkiye yapımları arasında yer alan Yaşamayanlar internet dizisinde de rol alan Hazal Türesan, bir diğer Netflix projesi Atiye’nin oyuncu kadrosunda da yer aldı. Oyuncu son olarak, Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve Hayal Köseoğlu ile birlikte Mucize Doktor dizisinde rol alıyor. Hazal Türesan’ın boyu 1.68 cm’dir.

HAZAL TÜRESAN DİZİLERİ

2008 yılında Unutma Beni dizisi ile televizyon ekranlarında görünen Hazal Türesan, daha sonra Deniz Yıldızı, Yeniden Başla, Kara Para Aşk, Tatlı İntikam, Fazilet Hanım ve Kızları dizileri ile Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol aldı. 2018 yılında Netflix yapımı Yaşamayanlar dizisinde Yisa karakterini oynayan Hazal Türesan, 2019 yılında Mucize Doktor dizisi kadrosuna Beliz karakteri ile dahil oldu.

HAZAL TÜRESAN FİLMLERİ

Yer aldığı ilk sinema filmi, 2014 yılında vizyona giren Bir Don Juan Öldürmek adlı film olan Hazal Türesan, 2016 yılında Sol Şerit filminde ve 2019 yılında Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle sinema filminde rol aldı.

hadise boyu kaç, aslen nereli