Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları seyirci ile buluşan Mucize Doktor dizisi 11. Bölümü ile seyircinin karşısına çıkacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip diziyle ilgili bazı soru işaretleri yanıtlanmayı bekliyor. Mucize Doktor dizisi çalıntı mı? Konusu ve hikayesi nedir? Gerçek mi? Uyarlama mı? Nereden uyarlama yapılmış? Soruları cevap arıyor. Senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı, başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın yer aldığı Mucize Doktor dizisiyle ilgili tüm merak edilenleri haberimizde cevaplıyoruz.

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ ÇALINTI MI? UYARLAMA MI?

Mucize Doktor dizisi senaryosunun çalıntı olup olmadığı en çok merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Mucize Doktor dizisi Fox TV ekranlarında uyarlama olarak yayınlanıyor. Mucize Doktor’un orijinal versiyonu Kore dizisi olan Good Doctor’dur. Dizinin orijinal hikayesi de Kore’ye dayanmaktadır. Good Doctor ilk olarak 2013 yılında yayınlanmış, ardından Amerikan versiyonu 2017 yılında çekilmiş ve 2018 yılında da Japon uyarlaması ekranlara gelmiştir. 2019 yılında ise Fox TV ekranlarında Mucize Doktor adıyla yayınlanmaya başlamıştır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KARAKTERLERİ VE OYUNCULARIN GERÇEK İSİMLERİ

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU VE HİKAYESİ NEDİR?

Mucize Doktor dizisinin konusu ve hikayesinin merkezinde Savant sendromlu bir deha olan Ali Vefa var. En büyük hayali doktor olmak olan Ali Vefa, tüm önyargılara ve engeline rağmen tıp fakültesinin bitirir ve stajını yapar. İhtisas için Berhayat Hastanesi Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlayan Ali Vefa’yı sürprizlerle dolu maceralar beklemektedir.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ YAYINDAN MI KALDIRILDI?