Mucize Doktor dizisi yayından kaldırıldı iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor. Dizinin fragmanının geri çekilmesi üzerine ayyuka çıkan iddialar sonrası, Mucize Doktor dizisi yayından kaldırıldı mı? Mucize Doktor kaldırılacak mı? soruları sorulmaya başlandı. Oyuncuları arasında Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Hayal Köseoğlu, Reha Özcan ve Melis Gürhan gibi popüler oyuncular olan Mucize Doktor dizisinin yayına devam edip etmeyeceği haberimizde cevap buluyor.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ NEREDE, HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Mucize Doktor dizisi yayından kaldırılmadı. Mucize dizisi başrolü Ali Vefa’nın (Taner Ölmez) Kadın dizisine konuk oyuncu olarak katılması sonrasında bu iddialar daha da ciddiye alınmaya başlandı. Mucize Doktor dizisinin yeni yayınlanan fragmanında da Kadın dizisi başrolü Bahar’ın (Özge Özpirinçci) Mucize Doktor’a konuk olması, iki dizinin birleşeceği yönünde yorumlar yapılmasına sebep oldu. Ancak böyle bir birleşme olmayacak ve Mucize Doktor dizisinin yayından kaldırılması gibi bir durum söz konusu değil.

MUCİZE DOKTOR VE KADIN DİZİSİ BİRLEŞTİ Mİ? NEDEN BİRLEŞTİ?

MUCİZE DOKTOR KALDIRILACAK MI?

Hayır, Mucize Doktor dizisi yayından kaldırılmayacak. Her hafta izlenme rekorları kırarak yayınlandığı günlerde zirvede yer alan dizinin yayından kaldırılması yönünde bir karar bulunmuyor. Dizinin yayınlanan son fragmanında damarların tümörlerle kaplı olduğu vurgusu yapılacakken, tam tersine tümörlerin damarlarla kaplı olduğu vurgusu yapılmış ve bu yanlış ifadeden dolayı yayınlanan fragman geri çekilmiş ve yeniden düzenlenmiştir.

MUCİZE DOKTOR AÇELYA (HAYAL KÖSEOĞLU) KİMDİR?