Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, yeni bölümleri ile en çok izlenen diziler arasındaki yerini koruyor. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Reha Özcan’ın yer alan Mucize Doktor dizisinde Ferman kimdir? Gerçek adı ne? Onur Tuna kimdir? Nereli? Boyu kaç? Kaç yaşında? Soruları cevap arıyor. Oyuncu Onur Tuna’ya ve canlandırdığı karaktere dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR FERMAN KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Onur Tuna’dır. Ferman karakteri 30’lu yaşlarında ve Berhayat Hastanesi’nin en dikkat çeken cerrahı olarak dizide yer alıyor. Adil Hoca’nın (Reha Özcan) yetiştirdiği Ferman, ukala ve uzak görünüyor ancak duygularını geçmiş sırları ile bastırıyor.

defne samyeli oynadığı diziler

ONUR TUNA KİMDİR? NERELİ?

1985 yılında doğan Onur Tuna Çanakkalelidir. İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde iktisat okuyan, ardından İzmir Ege Üniversitesi’nde ses eğitimi alan Onur Tuna, aynı zamanda lisanslı voleybol ve basketbol oyuncusudur. Tiyatroya ve oyunculuğa karşı ilgisi olan, İzmir’de 4 yıl mankenlik de yapan Onur Tuna, İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Üç Mota, Ayla Algan, Craft ve Saim Güveloğlu’ndan oyunculuk eğitimleri aldı. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisi ile oyunculuğa başlayan Onur Tuna, Filinta, Cesur Yürek ve Yasak Elma dizilerinde de rol aldı. Onur Tuna ayrıca Bir Küçük Eylül Hikayesi ve Ağır Romantik filmlerinde de oynadı.

yeni başlayan diziler listesi 2021

ONUR TUNA KAÇ YAŞINDA? BOYU KAÇ?

Onur Tuna 34 yaşındadır ve 1.95 metre boyundadır. Oyunculuk kariyerinin yanında müzikle de ilgilenen Onur Tuna, fitar ve piyano çalıyor. Beste de yapan yetenekli isim, 2019 yılında başlayan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri ile yer alıyor.

gülşah saraçoğlu çok konuşulan fotoğrafları