Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder’in kim olduğu ve dizileri merak ediliyor. Dizi severler tarafından araştırılan Özge Özder’in yer aldığı yapımlar ve dizide canlandırdığı karakterle ilgili ayrıntılar haberimizde yanıt buluyor. Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Hazal Türesan ve Hayal Köseoğlu ile birlikte rol alan Özge Özder'in oyunculuk kariyerine yakından bakacağız.

MUCİZE DOKTOR KIVILCIM GERÇEK ADI

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Özge Özder. Mucize doktor dizisinde Berhayat Hastanesi müdür yardımcısı Kıvılcım karakterini canlandıran oyuncu, dizide 30’lu yaşlarının sonunda, Beliz’in (Hazal Türesan) üvey annesi rolünde yer alıyor. Beliz’den kurtulmaya ve hastanenin başına geçmeyen çalışan Kıvılcım, Mucize Doktor dizisinin problemli karakterleri arasında yer alıyor.

ÖZGE ÖZDER KİMDİR?

Özge Özder, 1978 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Tiyatro Bölümü’nü bitiren ve ardından aynı üniversitede yüksek eğitimlerini tamamlayan Özder, 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisi kadrosuna katılarak, televizyonda ilk oyunculuk tecrübesini yaşadı. Daha sonra Dadı, İyi Aile Robotu, Çifte Bela yapımlarında yer alan Özge Özder, asıl çıkışını Haziran Gecesi dizisi ile yaptı. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde başrol oyuncuları arasında yer alan, daha sonra çok izlenen dizilerde önemli roller üstlenmeyi sürdüren Özge Özder, 2019 yılında Mucize Doktor dizisi kadrosuna dahil oldu.

hadise