Mucize Doktor Nazlı kimdir? Gerçek adı ne? Sinem Ünsal kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç? Soruları sıkça soruluyor. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın oynadığı Mucize Doktor dizisinin başrolleri arasında yer alan Sinem Ünsal’a ve canlandırdığı karaktere dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR NAZLI KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Sinem Ünsal’dır. 20’li yaşlarında cerrahi asistanı olan Nazlı, Ali Vefa’nın aşık olduğu kız olarak karşımıza çıkıyor. Ferman’a aşık olan Nazlı, Ferman’la Beliz’in ilişkisini biliyor ve aşkını gizli yaşıyor.

defne samyeli boyu kaç, burcu ne, oynadığı diziler

SİNEM ÜNSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1993 yılında doğan Sinem Ünsal 26 yaşındadır. 1.68 metre boyunda olan Sinem Ünsal, edebiyat bölümü mezunudur. Çocuk ve gençlik edebiyatında lisans yapan, ardından kariyerini oyunculuk alanına yönlendiren Sinem Ünsal, Çoban Yıldızı dizisi ile oyunculuğa ilk adımını attı. Daha sonra Siyah Beyaz Aşk ve Kızım dizilerinde rol alan Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandırıyor.

SİNEM ÜNSAL NERELİ?

Sinem Ünsal İzmir Foçalıdır. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi İzmir’in Foça ilçesinde bitirmiştir. 2016 yılı itibari ile dizilerde rol alan, 2019 yılında tiyatro oyunlarında da oynamaya başlayan Sinem Ünsal, 2019 yılında “Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı