Fox TV ekranlarında ilk sezonu ile yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mucize Doktor dizisiyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Mucize Doktor ve Kadın dizisi birleşti mi? Neden birleşti? Sorularının cevabını merak eden izleyiciler, Fox TV’de yayınlanan iki diziyle ilgili son gelişmelerin ne olduğu öğrenmeye çalışıyor. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan ile Reha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor dizisinin Kadın dizisiyle olan bağı ve birleşme iddialarının yanıtı haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ YER VE HASTANESİ NERESİ? ÇEKİMLER HANGİ GÜN?

MUCİZE DOKTOR VE KADIN DİZİSİ BİRLEŞTİ Mİ?

Mucize Doktor ve Kadın dizisi birleşmedi. İkisi de aynı kanalda ekrana gelen dizilerin başrol oyuncuları, birbirine konuk oyuncu olarak katıldı. Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar karakteri, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Aynı şekilde Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakteri de Kadın dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

MUCİZE DOKTOR DUYGU KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

MUCİZE DOKTOR’UN YENİ BÖLÜMÜNDE NE OLACAK?

Mucize Doktor’un yayınlanan fragmanında Kadın dizisinin Bahar’ı (Özge Özpirinçci) Mucize Doktor dizisinin Berhayat Hastanesi’nde görülüyor ve Ali Vefa ile karşılaşıyor. İki başrol oyuncunun duygusal sahneleri bu akşama damga vuracak. Bahar’ın gözyaşlarına boğulduğu ve annelik vurgusu yaptığı diyalog, 21 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde izleyici ile buluşacak.