Türkiye onu birçok farklı mesleğiyle tanıdı. Oyuncu, tiyatrocu, radyocu, gösteri adamı, yapımcı ve şov programlarının usta sunucusu Okan Bayülgen’den söz ediyoruz. Bir çok farklı kanalda çeşitli programlara imza atan, ses getiren filmlerde yer alan Okan Bayülgen, TV100 ekranlarında Uykusuzlar Kulübü adını verdiği programı ile yeniden gündemde. Muhabbet Kralı’nın her hafta yeni konukları ve yeni konuları var. Her Cumartesi saat 23.00’de TV100’de başlayan Uykusuzlar Kulübü’nün bu haftaki konukları arasında, Karsu, Buğra Gülsoy, Lider Şahin, Cenk Yüksel ve Harem Kabare oyuncuları Özge Borak ile Ezgi Çelik vardı.

OKAN BAYÜLGEN UYKUSUZLAR KULÜBÜ’NDE

Daha önce yaptığı şov programlarında da çok fazla tanınmış ismi konuk ederek sohbet eden Okan Bayülgen’in Uykusuzlar Kulübü programı formatı da eski formatlarla benzer özellikler taşıyor. Bunun yanı sıra konuklarına eğlenceli sorular soran ve cevaplar alan Okan Bayülgen, kısa videolar ve bilgilendirici notlarla da Uykusuzlar Kulübü’ne farklı bir hava katıyor.

CENK YÜKSEL DE KONUKLAR ARASINDAYDI

Okan Bayülgen’in Uykusuzlar Kulübü programının konukları arasında bu hafta, Tarkan’ın eski vokalistleri arasında yer alan ve Türkiye’nin ilk kontrtenor sesi olarak anılan Cenk Yüksel de vardı. Müzik eğitimi ve kariyeri hakkında konuşan Cenk Yüksel, programda seslendirdiği eser ile de dikkatlerine üzerine çekti.