Uzun yıllar Galatasaray forması giydikten sonra İzmir ekibi Göztepe'ye transfer olan Sabri Sarıoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde eşi Yağmur Sarıoğlu ile ayrılacağına yönelik haberler çıkmıştı. Açıklama yapması beklenen Sabri Sarıoğlu, sonunda suskunluğunu bozdu. Eşinin kendisiyle olan fotoğrafları Instagram hesabından silmesinin, boşanacağı yönündeki dedikoduları artırdığı futbolcu, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuştu. Boşanacağı yönündeki haberleri yalanlayan Sarıoğlu, öyle bir şeyin olmadığını kesin bir dille ifade etti. Bu tür haberlerden hoşlanmadığını söyleyen Sabri, evliliklerinin devam ettiğini ifade etti. Yağmur Sarıoğlu, Sabri'nin canlı yayında söylediklerinin ardından Instagram hesabından birlikte oldukları bir fotoğrafı paylaştı. 

1 SEZON GÖZTEPE'DE OYNADI

Galatasaray'dan 2017/18 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Sabri Sarıoğlu, 1 sezon İzmir ekibinde forma giymişti. Göztepe'de 29 maça çıkan futbolcu, 4 asistlik performansla takımına katkı sağlamıştı. Çıktığı maçlarda 5 kez sarı kart gören Sabri Sarıoğlu, gösterdiği iyi performansla A Milli Takım'a bile göz kırpmıştı. 34 yaşındaki futbolcu, Göztepe'nin sözleşmesini yenilememesi üzerine takımdan ayrıldı. Göztepe'den ayrıldıktan sonra futbolu bırakacağı konuşulan Sabri, çıkan haberleri yalanlamış ve kendi açıklamalarının dışında yapılan haberlerin ciddiye alınmamasını istemişti. "Futbolu bıraksam kendim açıklarım." Sabri, beklediği tekliflerin gelmemesi üzerine kulüpsüz kalmıştı. 

KATAR VE ÇİN TEKLİFLERİNİ REDDETTİ

Sabri Sarıoğlu'na bir dönem Katar ve Çin kulüplerinin de teklifte bulunduğu gündeme gelmiş ancak Sabri, eşinin mesleği nedeniyle Türkiye'de kalmak istemiş, gelen teklifleri reddetmişti. Defansın ve orta sahanın sağında oynayan ve 43 kez Milli Takım forması giyen Sabri Sarıoğlu, bu maçlarda 2 gol kaydetmişti. Sabri Sarıoğlu'nun piyasa değeri, TransferMarkt isimli internet sitesinde 50 bin euro olarak gösteriliyor.  Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu ise bir süre önce aldığı pilotluk eğitimi sonrası pilotluk yapmaya başlamıştı.