TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Şampiyon dizisi nerede çekiliyor? ve Şampiyon oyuncuları kim? Sorusu merak edilen başlıklar arasında bulunuyor. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erdal Özyağcılar’ın başrolü paylaştığı, Perşembe günleri saat 20.00’de dizi severler ile buluşan Şampiyon dizisinin tüm oyuncuları ve çekim yerleri içeriğimizde cevaplanıyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ BALAT VE BEYKOZ’DA ÇEKİLİYOR

Şampiyon dizisi İstanbul’un farklı noktalarında çekiliyor. Özellikle Fatih ilçesine bağlı Balat semti ve Anadolu yakasında yer alan Beykoz ilçesi Şampiyon dizisinin çekimleri için kullanılıyor. Dizinin büyük bölümünün Balat semtinde çekilmeye devam edeceği, bazı sahneler için Beykoz’a da set kurulacağı bilgisini paylaşalım. Dizi ekibi ayrıca özel sahneler için İstanbul’un farklı noktalarında da set kuracak.

ŞAMPİYON DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Şampiyon dizisinin yönetmen koltuğunda Ketche adını kullanan Hakan Kırvavaç var. Oyuncu kadrosunda ise Fırat-Kafkas karakterini Tolgahan Sayışman, Yaman karakterini Erdal Özyağcılar ve Suna karakterini Yıldız Çağrı Atiksoy canlandırıyor. Dizide ayrıca Emir Özyakışır, Erkan Avcı, Bahar Süer, Şahin Kendirci, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan ve Mehmet Bozdoğan da rol alıyor.