Dizi severlerin heyecanla beklediği Sefirin Kızı dizisi yakında Star TV’de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu, dizi tutkunlarını yepyeni bir maceraya çıkaracak. Sefirin Kızı yayın günü ne zaman? Sefirin Kızı konusu nedir? Sefirin Kızı nerede çekiliyor? araması yapan izleyiciler, yeni başlayacak dizi ile ilgili tüm ayrıntıları öğrenmek istiyor. Yönetmenliği Emre Kabakuşak’ın yapacağı, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Erhan Alpay ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da kadrosunda yer aldığı Sefirin Kızı dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SEFİRİN KIZI YAYIN GÜNÜ NE ZAMAN? DİZİNİN KONUSU NE?

Sefirin Kızı yayın günü Kasım ayında olacak. Star Tv net bir tarih paylaşmıyor ancak önümüzdeki günlerde dizinin başlaması bekleniyor. Dizinin konusu ise bir aşk hikayesine odaklanacak. Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efeoğlu karakterini canlandıracak olan Engin Akyürek, varlıklı bir karakteri oynayacak. Sancar Efeoğlu karakterini korkusuz olan ve başına buyruk bir rolde olacak. Sefirin Kızı ise Nare karakteri ile Neslihan Atagül Doğulu olacak.

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sefirin Kızı dizisi Muğla’da çekiliyor. Muğla’nın bir çok ilçesinde dizi için set kuruluyor. Yurtiçi çekimleri Muğla’da yapılan Sefirin Kızı dizisinin yurt dışı çekimleri ise Karadağ Montenegro’da yapıldı. Balkan ülkeleri arasında yer alan Karadağ’ın tarihi meydan ve caddelerinde çekim yapan dizi ekibi, Muğla’ya dönerek asıl sete geri döndü.

yeni başlayacak Türk dizileri 2021 star tv, kanal d, show tv