Selin Ciğerci kiminle evleniyor? sorusu günün en merak edilen konuları arasında yer alıyor. Futbolcu Gökhan Çıra ile evlenecek olan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci, uzun zamandır hayalinde olan düğün töreni ile dünya evine girecek.

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA DÜĞÜNÜ

Geçtiğimiz haftalarda “gelin hamamı” yapan, ardından “Kına gecesi” ile Türkiye’nin en merak edilen isimleri arasına giren ünlü fenomen Selin Ciğerci’nin düğünü bu akşam olacak. Ünlü fenomenin yakın arkadaşları Demet Akalın, Buse Varol, Işın Karaca ve Aslı Hünel de düğüne katılacak. Selin Ciğerci-Gökhan Çıra çiftinin düğün tarihi 28 Ekim Pazartesi olarak duyurulmuştu. Kına gecesi fotoğrafları ile gündeme oturan Selin Ciğerci’yi yakın arkadaşları da yalnız bırakmayarak, mutlu gününde yanında olmuşlardı.

40 KİLO GELİNLİK GİYECEK

Futbolcu Gökhan Çıra ile uzun süredir birlikte olan fenomen Selin Ciğerci, kına gecesinde mikrofonu eline alarak şarkılar söylemişti. Gökhan Çıra’da geceyle ilgili bir mesaj paylaşmış ve Ciğerci’ye aşkını yeniden ilan etmişti. “Düğünde görüşürüz” diyen Gökhan Çıra, bu akşam Selin Ciğerci ile evleniyor. Selin Ciğerci bu akşam yapılacak düğünde 40 kilodan fazla olan bir gelinlik giyecek. Haftalardır gelinlik provası yapan Ciğerci, düğünde takılacak paraları bağışlayacağını açıkladı.