Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti, 28 Ekim’de yapılacak düğün ile dünya evine girecek ve Selin Ciğerci Selin Çıra olacak. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları ile “gelin hamamı”nda buluşan ünlü fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, kına gecesi ile düğün öncesi son adımı da geçti. Selin Ciğerci’nin kına gecesine yakın arkadaşları Demet Akalın, Buse Varol, Işın Karaca ve Aslı Hünel gibi bir çok ünlü katıldı.

SELİN CİĞERCİ KINA GECESİ YAPTI

Uzun zamandır futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşayan fenomen Selin Ciğerci, kına gecesi yaptı. Selin Ciğerci Gökhan Çıra çiftinin düğün tarihi ise 28 Ekim 2019 Pazartesi günü olacak. Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Selin Ciğerci, gelin hamamının ardından kına gecesi de yaptı. Ünlü fenomeni yakın arkadaşları Demet Akalın ve Işın Karaca da yalnız bırakmadı.

GÖKHAN ÇIRA’DAN AŞK MESAJI

Selin Ciğerci’nin kına gecesi fotoğrafları sosyal medyada yer aldı. Gökhan Çıra da kına gecesinden fotoğraflar paylaşarak Selin Ciğerci’ye aşkını yeniden ilan etti. Selin Ciğerci’ye “Benim dünyalar güzelim, bugün de o kadar güzeldin” diye seslenen Çıra, Selin Ciğerci’nin alın yazısı olduğunu, evleneceklerini ilk günden bildiğini yazdı. Büyük güne 6 gün kaldığını yazan Çıra, “Ölene kadar evet” diye bağıracağını ve Selin Ciğerci’nin Selin Çıra olacağını yazdı.

GÖKHAN ÇIRA: “DÜĞÜNDE GÖRÜŞÜRÜZ”

Selin Ciğerci’yi çok sevdiğini yazan futbolcu Gökhan Çıra, birilerinin kendilerini kötüledikçe daha güçlü olduklarını ve daha çok sarıldıklarını yazdı. Herkesin kendi kalbinin ekmeğini yiyeceğini yazan Çıra, kına gecesine gelen ya da gelemeyen herkese teşekkür etti. “Düğünde görüşürüz” diyen Gökhan Çıra, erkek tarafı olarak görevlerini yaptıklarını ve kınayı bastıklarını yazdı.

YAKIN ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Selin Ciğerci’nin yakın arkadaşları da ünlü fenomeni tebrik etti ve hep mutlu olmasını diledi. Kına gecesinde mikrofonu eline alan Selin Ciğerci’nin yakın arkadaşları, söyledikleri şarkılarla kına gecesini renklendirdi.