Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, geçtiğimiz hafta nişanlanmış ve günlerce gündemde kalmışlardı. Evlilik yolunda ilerleyen çiftten düğün kararı geldi. Gelinlik provası yapan Selin Ciğerci, hayalindeki gelinliğe kavuşacağını, gelinliğinin kabarık ve taşlarla süslenmiş olacağını söyledi. 40 kilodan fazla bir gelinlik giyeceğini söyleyen Selin Ciğerci, provadan çıktığını, her hafta gelinlik provasına devam ettiğini söyledi.

SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA DÜĞÜNÜ YAKINDA

Gelinliğine para vermediğini, üstüne bir de para aldığını söyleyen Selin Ciğerci, düğününde takılacak paraları da bağışlayacağını, bağış yaptığı paraların faturalarını da paylaşacağını dile getirdi. Gökhan Çıra ile geçtiğimiz hafta nişanlanan Selin Ciğerci’nin evlilik cüzdanında yer alacak fotoğrafı çok konuşulmuştu. Selin Ciğerci instagram hesabından fotoğrafı paylaşarak kendisiyle dalga geçmiş, ne olursa olsun evleneceğini yazarak, aralarında Demet Akalın'ın da olduğu takipçilerini güldürmüştü.

Selin Ciğerci - Gökhan Çıra

SELİN CİĞERCİ’DEN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selin Ciğerci, bu aralar çok yorulduğunu, hastane, belediye gibi yerlere gittiğini ve evlilik cüzdanına fotoğraf gerektiği için sabahın erken saatlerinde fotoğraf çektirdiğini yazdı. Selin Ciğerci’nin fotoğrafını 53 bin kişi beğendi ve binden fazla yorum geldi. Fotoğrafın gördüğü ilgiyi gülerek cevaplayan ünlü fenomen, fotoğrafı büyüttürüp eve asacağını yazdı.

Selin Ciğerci